Upp tidigt imorgon igen.

Hej!

Idag har jag jobbat, en kort dag. Men det är skönt. Har dock inte gjort någon nytta här hemma, får sätta mig och plugga imorgon. Så jag är lite fri över påsk, fastän jag jobbar hela lördagen. Längtar tills sommaren nu, när man får ett schema över hur man ska jobba.

Imorgon jobbar jag också, 7-12. Sen åker vi till Dorotea och handlar lite inför påsken.



Allt för mig.


Godnatt!!

Snart påsk.

Hej!

Var ett tag sedan jag skrev här, men förra onsdagen åkte jag till Östersund och stannade där tills på fredagen, sedan åkte Fredrik med mig upp hit och åkte hem idag. Vi var på dansen i lördags, inte mycket att hurra för, men det finns ju ingenting annat att göra i Rossön.

Skolan går iallafall bra, ska börja forska om någon psykiskt sjukdom nu till veckan, som blir det sista jag gör i psykologi b, skönt sen har jag bara sjukvård och praktik kvar.

Snart är det påsk också, jobbar onsdag och lördag så jag ska väl inte hitta på så mycket, åka och fiska någon dag kanske och vara med Fredrik troligtvis :)


Puss

Sol :)

Hej!

Idag har jag massa saker att göra, håller på att tvätta, och håller på att plugga för fullt. Psykologi B är jag snart klar med och sjukvård har jag börjat med, det är lite invecklade frågor. Måste ut och gå en sväng också, kanske går ner till fisketävlingen som är på tjärna. Mamma är där och fiskar.

Få se vad som händer, jag måste packa också. Imorgon åker jag till Hoting, jobbar tisdag. Skola onsdag och sen blir det Östersund tills på söndag tror jag.


Pusss

Slask

Hej!

Klev upp rätt tidigt imorse, och tog en promenad. Himla skönt väder, minus till allt jävla slask överallt. Huvva. Sen har vi varit i Hoting en sväng, och tilll Dorotea och handlat. Nu är man hemma, och ska ta och plugga och göra någon nytta. Resten av dagen och kvällen blir det lungt. Med massa film.


Längtar tills på onsdag :) <3

Fiske otur

Hej!

Idag har vi varit och fiskat igen, denna gång utanför Hoting. Vi var 4 st, och det var bara jag som fick 3 st mörtar? Haha. Jaja. Det dröjer ett tag innan jag sätter mig på isen igen. Annars då pluggar jag och jobbar lite grann. Det händer väl inte så mycket mer i mitt liv.




Puss

Blåsväder

Hej igen!

Veckan har gått snabbt, men har dock inte pluggat någonting. Ska sätta mig och plugga hela morgondagen. Idag for vi och testade fiskelyckan på bollstjärn, mamma fick en fisk. Sen blev jag less och drog hem igen. Det blåser så förbannat mycket. Ska göra någon nytta här inne istället.


Puss


Helgen

Helgen har spenderas i Hoting med Fredrik, mormor och Christer. Lung och trevlig helg. Åkte hem igår, och ska strax gå ut en sväng. Sen ska jag plugga resten av dagen, jag får ju läsa sjukvårdskursen. Jag är överlycklig.


Nu ska jag ta och klä på mig, sen ut i blås vädret.



Puss


Ingen ro.

Hej!

Länge sedan jag skrev något här. Har pluggat som en galning för att få Psykologi B ur världen, för att kunna börja med sjukvården i lugn och ro. Sen så ringer jag till skolan där dem säger att det inte blir någon sjukvårds kurs. Less. Så har skrivit in mig i Strömsund på sjukvård och hoppas att jag får svar snarast. Trots allt så började dem med den kursen i Januari. Hoppas verkligen att jag får komma in, för vill verkligen läsa den kursen. Men det är bara att vänta och se.

Annars så är ju jag utbildad undersköterska redan, för har gjort alla ämnen, plus att psykologi B och sjukvård är bara extra kurser. Så nöjd är jag. Nu är det bara att hoppas på att man får läsa sjukvården tillslut.


Puss

RSS 2.0