Gott Nytt År!

Denna dag har jag bara tagit det lugnt. Ätit middag, och bara varit. Ett nyktert nyår. 2010 blir nog ett bra år, hoppas jag. Om inte så ska jag göra det till ett bra år, utan bråk, falska vänner, och dumma misstag.


Ska försöka vara vaken till tolvslaget, men ögonen faller ihop hela tiden. Ska upp och jobba imorgon, upp kl kvart i sex..


Men ett gott nytt år till er alla!!<3



Kallt, trött, nyår, lugnt.

Detta år har gått så förbannat fort, detta år jag har mött motgångar och svårigheter. Men jag står fortfarande på mina egna ben. Livet är bra invecklat, svårt, många val, och alldeles underbart.


Jag lever ett bra liv, alla vi har motgångar någon gång. Det tillhör livet!



Nytt år, nya möjligheter!


Gott Nytt År, mina vänner!

Nyår

Nyår imorgon, vilket innebär för första gången på flera år att jag ska ta det lugnt. Jag ska vara hemma, och sitta framför tv:en, och åka och äta middag hos mormor. Inget festande för mig. Jag jobbar på fredag, 7-12 så vill vara pigg och utvilad. Idag jobbade jag också..


Ett helt nytt år väntar, och hoppas att det blir bra. Börjar skolan igen den 11 jan, fyller 21 den 17 jan. Har så många nyårslöften, men dom håller jag för mig själv. Men det innebär HOPPAS jag, bort från Rossön, jobb, en helt ny Jenny.



Längtar bara tills jag är utbildad, undersköterska :)



Puss på dig!

Helvete, vad kallt!

Imorse när jag klev upp kl 6 så var det minus 28. Hela dagen har det varit runt 25 och jag fryser hela tiden, stackars alla som inte har något varmt hem. Imorgon jobbar jag också, 7-12 så det är rätt lugnt, skön dag. Trodde jag skulle få vara ledig 2 dagar.. Men har inget bättre för mig iaf.


Ska sätta mig och kolla på tv, sitta senare vid datorn en stund och sen sova.



i miss you.

Mellansdagsrea, jobbigt!

Idag åkte jag, mamma, syster och Linda till Östersund för att inhandla saker. Från början var det hur lugnt hur hellst. Men sen spårarade det ut, folk överallt och ingenstans. Men fick med mig en metallic rosa mp3, ny handväska, en tröja, en stock snus, smink, underkläder, och en del annat. Allt gick knappt på 1000 kr, vilket jag gillade.

Fick också reda på när jag var i stan, att jag skulle jobba imorgon. 7-16. Så ska lägga mig strax..




puss

Jävla snö.

Jag tycker att snö bara kunde finnas under december månad, och sen försvinna. Är less på snön och att det är kallt. Man ser ut som en eskimå för att kunna gå ut. Vill ha sommar och värme. Nästa höst sticker jag utomlands i 2 veckor, troligen kreta.

Så det ser ut imorgon är det bara piss väder, ska bli snöstorm. Vill verkligen åka till Östersund, innan allt blir så utplockat i butikerna. Men orkar därimot inte köra i snöstorm. Vädret får jag se i morgon bitti, hoppas det är fint.

Om vi inte åker så ska jag nog städa garderoben, och sånt.


Jaja, ska snart lägga mig.. Om jag kan sova?



<3

27/12-09

God morgon!

Redan söndag, suck. Idag vet jag inte vad som händer, städa lite kanske..

Imorgon åker vi troligen till Östersund, måste skriva en lista ikväll!


Ska hoppa in i duchsen och sen åka på affären och köpa snus!



Puss!


Sollefteå

Idag har jag, mamma och Jessica varit i Sollefteå, åkte in till pappa också för att hämta / lämna julklapp. Fick ett äkta guldarmband av bror och pappa. Så himla fint! Sen införskaffade jag mig en ny jacka, och en ny mascara.

Bara kollat på film och tagit det lugnt i helgen, på måndag åker väl vi till Östersund för mellandagsrean, om vädret tillåter. Hoppas det, en ny mp3 står högst upp på listan.

Nej, nu är jag super trött. Ska sova nu.


Puss!

Julafton

Hej!

Julaftonen rusade iväg på några sekunder, fick bra julklappar. Bara pengar, det behövs verkligen. God mat, ja allt var bra!

Denna helg blir lugn, bara kolla på massa filmer som visas på tven. Ska också åka till pappa imorgon, och få julklapp och lämna. Har inte träffat han sen i mars. Men det blir nog roligt.

Också sticker jag till Östersund på måndag för att handla på mellandagsrean. Behöver, kläder, mp3, en ny plånbok, väska, mascara, och lite mer onödiga saker..

Det är ju en del festligheter nu i helgen, och nyår såklart. Men jag skippar allt, + att jag jobbar nyårsdagen.


Hoppas ni har haft en bra jul!


Puss på mina finaste vänner!

En dag kvar..

Nu har jag en jobb dag kvar, sen får jag vila lite inför julafton.. Efter jobbet, ska vi till Dorotea och inhandla det sista inför julafton..



Shit, vad trött jag är.. Måste gå och duscha, sen åka tillbaka till Hoting, ikväll blir det film..



Saknar dig!

Mobilen

Hej!


Idag är det faktiskt lite mildare ute, det gillar jag för nu kan jag gå ut på promenader igen.. Igår hade vi skoj, men lite för mycket att dricka kanske.. Nu blir det lungt ända fram tills jag fyller 21. (17 januari)


Fredrik är snart påväg hit, så ikväll ska jag vara med han. kommer ha mobilen avslagen för vill inte bli störd för ikväll ska jag bara ta det lugnt och vara med fredrik..

Yes!

Ja, Sandra du vet nog vem jag pratar om.



Har inte gjort mkt idag, haft ont i skallen, men det löser vi med lite cider senare. Varit och handlat åt mamma. Nu ska jag väl fixa kläderna jag ska ha på mig ikväll, + massa sånt. Äta, sminka/hår och sen in i dimman..



Ses vi i dimman ? :)



Också har jag fått 3 till jobbdagar innan julafton, mån - ons. Härligt! Precis vad jag behöver :)

...

Kärlek är svårt, jobbigt, och helt underbar ibland.


Snälla, du behöver hjälp. Du inser ju inte att du sårar människor i din omgivning.

Kallt!

Huvva vad kallt det är. -25.. Sverige kanske blir det nya Sebirien..

Ska strax lägga mig, har ont i huvudet.

Längtar tills imorgon :)


Halva veckan gjord

Hallå!

Idag har vi varit på skolan för julavslutning, fikat lite och fixat ljudet på min dator. Tack gode gud för att det är tillbaka! Sen var vi och lämnade blod på blodbussen, sen åkte vi och käkade lite. Ska sova alldeles strax, ska jobba imorgon, och börjar kl 7. Hoppas dagen bara gå fort, längtar tills på fredag :)

Om en vecka är det julafton, och vars är min julkänsla ?



Godnatt!

Blodbussen

Hej!

Igår hoppas jag in och jobbade i några timmar, pengar!

Snart åker jag till Linda och sover över, ikväll ska vi se på film och dippa grönsaker. Imorgon blir det skola och blodbussen, ska lämna blod. Bra att man gör någon bra gärning iaf :)

Sen jobbar jag på torsdag så sover över hos mormor imorgon.

Sen är det Fredag och då ska jag ha kul med Sandra ♥


Puss!

Det snöar!

Hej!

Idag ska jag ställa mig och baka lite julgodis, chockladtryfflar. Lätt och gott! Ska även försöka plugga lite grann, och sen ska jag ut på en promenad innan maten också..

Imorgon åker jag till Linda och pluggar, sen skola på onsdag och jobba på torsdag. Denna vecka kommer så jäkligt fort.. Också snöar det idag också, nu får man verkligen julkänslor.. Vem vill ha en grön jul?


Nu ska jag baka..

Kärlek

Varför måste man gråta sig till söms varje kväll?

Kan man inte bara få somna med ett leende på läpparna?

Vill ha snö!

Hej!

Helgen har varit lugn, och bra. Nästa helg ska jag dricka lite.. Blir nog skoj, om dem rätta människorna kommer.. Annars så måste jag plugga, min motivation är i botten. Tyvärr. Nu ska jag se på en film, imorgon ska vi till Dorotea en sväng!


När kommer den riktiga vintern?

Goddag.

jag hatar kärlek..


Demens

Idag var det en ny skoldag, om demens vilket intresserar mig mycket! Fick också höra att det är en utbildning man kan gå i Lycksele om demensutveckling. Kanske ska söka mig dit!

Har varit ute och gått idag också, en lång promenad, måste passa på när det är varmt ute.

Imorgon ska jag färga håret också, och bli 800 kr fattigare. Eller 400 kr fattigare!

Nu ska jag se film, sen läggdags!


puss

...

Bajs på kärlek!!!!! :(


Äntligen

Idag ringde jag och beställde tid för slinger så det känns bra, tror att det var klippning också. Men minns inte. Det får jag väl se på torsdag, men har redan bestämt mig hur jag ska klippa mig om det blev av så det känns bra.

Annars har jag rensat ur kylskåpet idag, städat och håller på att tvätta. Målat naglarna också. Ska ner i källaren nu och sen plugga.

Andra advent

Hej!

Denna dag har gått fort, har städat lite och sånt..

Igår var vi i Östersund och julhandlade lite, men köpte bara en julklapp men har bara 4 st kvar som tur är. Dom kan jag ändå köpa häromkring..

Köpte en sak till mig själv också, ett par leggnings. Tjocka och varma. Härligt. Såg en snygg klänning på en affär i stan som jag funderar på att köpa att ha på mig på nyår, bara 300 kr så det är ju inget.

Ska ut på en promenad nu, sen plugga lite.


Puss

En tidig kväll..

Har haft ont i armen hela dagen + att huvudet håller på att sprängas i tusen bitar. Jävla spruta!

Har ingen aning nu vad jag ska göra tills idol börjar, ska ner i tvättstugan och hämta upp allt. Läsa lite kanske. Har inte lust till något idag.. Och ikväll måste man lägga sig tidigt, ska upp halv sju imorgon.




Jag älskar dig!

Sprutan

Jaha, idag var jag iväg till Hoting och tog sprutan. Fått lite ont i armen. Men bara det inte blir värre..
Sen har jag tvättat idag och sånt..

Imorgon ska jag också tvätta så jag får bort allt.

Annars så på lördag åker vi alla i Östersund och ska julhandla lite grann, ska försöka hitta alla mina. Men det är inte så många kvar, som tur är..


Nu ska jag se tv, sen läggdags..

Snuva

Första december idag, detta år har gått fort..

Snön har kommit och det är väl bra, inte lika roligt med jul utan snö..

Annars så har jag gått genom alla uppgifter inom skolan, bestämt mig för att göra en datakurs, för det kan behövas längre fram i livet. Ska fylla i nya papper och  skicka till csn, för blir inte klar innan jul men kanske i slutet på januari.. Så VG uppgifter och en datakurs sen är jag nöjd.. Ska fortsätta städa lite grann nu.. Känner mig lite krassligt, jag hoppas verkligen inte att det är en förskyllning som är på G...



puss

RSS 2.0