Puss

Hej!

Ska strax gå och lägga mig, imorgon bitti åker jag till Östersund till älskling. :) Sen åker vi till Norge på söndag och stannar där tills på onsdag. Sen hem till Rossön, iallafall jag, och fira valborg i stugan. Om man inte åker på något jobb.

Skolan går bra, bara några uppgifter kvar nu, dock dem invecklade. Men det ska nog gå bra.


Godnatt,


Puss

.....

Hej!

Idag är det fredag och helg och jag undrar vad man ska hitta på? Jag måste verkligen plugga, men det finns ju andra saker som lockar också. Ska bli klar med skolan innan slutet på maj. Men det löser sig alltid. Har inte så mycket kvar att göra, men en del invecklade uppgifter.


Ska iallafall gå och duscha och fixa luggen som är FÖR lång. Sen måste jag göra någon uppgift, iallafall en.



Puss


Trött

Hej!

Dagen har mest gått åt att vara ute, har varit ute och gått en promenad och legat nere vid sjön och lyssnat på musik. Det är inte alltid solen lyser, hoppas det blir lika bra väder imorgon också. Då kommer jag ligga nere vid sjön. Annars har jag inte gjort så mycket, kollat på djävulen bär prada. Bra film. Ska ta och sova nu.


Godnatt.


Puss

Hejhej.

Påsken är över, inget märkvärdigt med det. Har inte gjort ett piss i påsk. Jobbat har jag, och det gick hur bra som helst. Fredrik åkte hem imorse, och jag har städat och grejat. Ska strax hoppa in i duschen, och senare idag ska jag och Jessica åka till mormor och Christer i stugan och sova över där. För imorgon ska vi troligen åka och fiska.


Igår deklarerade jag också, nöjd över det jag ska få tillbaka iallafall. Flera tusen. :)


Vi ses!



Skärtorsdag

Glad påsk!

Har jobbat idag, sen varit till mormor och hälsat på, sen åkte vi till Dorotea och handlade och åt.

Just nu sitter jag hemma, känner inte för att göra någonting. Ska kolla på tv och ta det lungt. Imorgon vet jag inte vad som händer, lördag jobbar jag delad tur. Pengar, pengar!

Ska ta något att äta sen kolla lite på tv, lär nog bli en tidig kväll!


Puss

RSS 2.0