Östersund

Sitter i Östersund och funderar på att åka hem med 3 bussen, men Sandra svarar ju aldrig när man ringer så vet inte än. Åker ju bara hem om hon vill gå på dansen med mig. hm. får prova ringa mer gånger, har redan ringt 10000 gånger, men ringer tills människan svarar.

puss

Förskyld

Har gått och blivit förskyld, huvudvärk, feber, täppt i näsan och ont i halsen. Suck. Jag hatar att vara förskyld. Har köpt en del saker idag som jag förhoppningsvis blir bättre av. Tänkte ju åka till stan på torsdag. Om jag inte är sämre.

Ikväll blir det lungt med film och glass för halsen.


Puss


Glader

Hej!

Måndag igen, ny vecka nya möjligheter. Har varit vaken ett bra tag nu, ska ta och slänga in en tvätt och ut på promenad. Fint väder ute, men kallt. Sen ska jag plugga också. Imorgon åker jag till Hoting och är där tills på fredag eller lördag, eftersom Fredrik ska tapetsera hos mormor och Christer. Kan jag passa på att låna datorn och plugga och skicka in uppgifter.


Nu ska jag klä på mig och gå ut.

Detta går bra.


Puss

SOL

Klev upp halv nio och har inte gjort något vettigt, jo dammsugade nyss. Ska snart gå och klä på mig och så. Sedan åka till Hoting, för att handla. Jag måste köpa mango. Jo, jag har blivit beroende av det. Så gott! Sen ska vi hälsa på mormor också, och sen ska jag hem och plugga hela eftermiddagen.

Fint väder idag iallafall, blir nog en promenad senare.



Puss


Jag hatar snö!!

Nu längtar jag verkligen tills sommaren, fy för snö just nu. Denna vinter har bara varit kall och eländig. Huvva. Jag har inte ens kört skoter denna vinter? Hm.

Håller på att tvätta lite nu, har pluggat lite också och skickat in en uppgift. Ska ner i källaren och sen sätta mig och svara på lite frågor..


Puss


Tisdag

Hej!

Ska strax gå iväg till Mählers och hämta mamma, vi ska åka och handla. Sen ska jag hem och packa lite saker för sen halv 4 åker jag till Hoting. Ska följa med mormor och Christer till Strömsund på onsdag, ska in på skolan också och få lite uppgifter. Sen åker jag nog hem på torsdag morgon med bussen. Då har jag en extra dag på mig att använda deras dator, och skriva klart en del uppgifter och spara. Eftersom våran dator inte har Word.


Nu ska jag fixa håret och så, sen kila iväg..



Puss

Härligt väder ute.

Hej!

Helgen har varit bra, Fredrik har varit här. Sen har det ju varit fint väder hela helgen, så skönt. Imorse när Fredrik åkte så gick jag ut på en promenad. Kvart i nio. Så har varit vaken ett tag nu, ska försöka gå 2 gånger om dagen denna vecka.

Ska diska undan och städa lite. Sen ska jag plugga som vanligt. Idag tänkte jag börja med sjukvård.


Puss

Fredagsmys

Fredag igen, veckorna går så otroligt fort. Härligt. Nu är jag klar med frågorna och det arbetet om psykopater iaf, det känns skönt. Ska antingen åka till mormor ikväll eller imorgon och renskriva det på datorn, och sen skicka in det. Men vad kommer näst i psykologi? Hm. Får väl börja lite smått med sjukvård också..

Nu ska jag städa undan här, och sen plugga lite.



Helgen blir lugn.

Sjukvård och psykologi

Hej!

Länge sedan jag skrev nu, men det har väl varit som vanligt. Har pluggat som en tok, nu har jag både sjukvård och psykologi b, så känner mig stressad som fan. Också ska jag ha praktik också, men vet inte när. Just nu är jag less på vintern, och längtar till sommaren, värmen, arbete och förhoppningsvis en liten resa.. :)



Puss

RSS 2.0