Borta bra, men hemma bäst!

Hej!

Som jag sa åkte jag till Stockholm på torsdagen. Så tog mormors bil från Hoting på torsdags morgon, var framme i Östersund kl 8. Så vi åkte dirket, gick faktiskt ganska snabbt att åka.. Var på Kista galleria på torsdag eftermiddag och kollade lite. Sen gick vi och åt. Somnade rätt snabbt den kvällen. Fredag morgon åkte vi hemöver. Det var den längsta bilresan någonsin, vi åkte varsin bil så det blev lite lång tråkigt.. Men det gick bra.

Resten av helgen har jag varit hos Fredrik, kom hem idag. Denna vecka ska jag gå genom allt som har med skolan att göra, börjar faktiskt bli lite less på att plugga..



Stockholm

Hej!

Idag har vi haft föreläsning om barn som far illa. Väldigt intressant.. Slutade rätt tidigt idag, så kom hem vid halv tre. Har packat också lite, sen åker jag till hoting till mormor, åker imorgon bitti med bilen kl 6 på morgonen till östersund sen vidare till stockholm med fredrik. så det kommer bli en lång dag imorgon.. ska lägga mig tidigt ikväll, ska upp fem imorgon bitti. Jippie.. Jaja, ska äta nu sen åker jag till hoting..


puss

24 November

En månad kvar till julafton..


Idag har jag kollat på en film till en uppgift, världens tråkigaste film.. Men jag var ju tvungen att kolla.. Imorgon blir det föreläsning på skolan, om barn som far illa.

Kanske ska ta en dusch och sedan plugga lite..




Vila i Frid!

På ett ögonblick kan livet förändras.



Vila i Frid!

Söndag IGEN

Då var det söndag igen, helgerna går så snabbt. Veckan kommer också gå snabbt tror ja. Vi har en intressant föreläsning på onsdag på skolan så det ska bli spännande. Ska in på en affär också i Dorotea och köpa naglar och nagellack. Är så less på mina vanliga naglar.


Jaja, ska se lite på tv sen ska jag sova, är trött..

Plågsamt

Hallå!

Igår så kom Fredrik hit och sov över, känndes bra, vi har inte träffats på 2 veckor. Sen åkte han hem idag, och vi åkte till Dorotea för att handla lite. Sen har vi inte gjort något mer, kollat på film, ätit lite. Har smärta i magen igen, och det är inte roligt. Måste ringa till läkaren i veckan.. suck.

känner mig inte trött heller, antingen måste jag tvinga mig till att somna, eller så får jag gå och titta på någon film...


Hur som helst, godnatt.



i miss you.

Gina Tricot

Jag är med i en tävling hos http://sallysex.blogg.se/ 
Jag har chansen att vinna ett presentkort på 500:- på Ginatricot.

Fredag

Äntligen fredag, har inte gjort så mycket idag. Varit och hälsat på gammel Sara en sväng. Nu ska jag se lite på tv, sen får jag besök..


pusspuss

Snart helg igen!

Har kommit in i en period igen av trötthet. Det var ett tag sen jag hade det, men nu är det tillbaka. Måste försöka få ordning på det..

Tvättdag idag igen, varje torsdag. Ska plugga lite snart.

Hoppas man får besök i helgen :)



Sårvård

Ännu en dag avklarad, eller en skoldag. Idag hade vi praktiska lektioner. Vi fick lära oss om hur vi ska lägga om bensår mm på rätt sätt, och det är faktiskt inte så jävla lätt. Såg två filmer också, en om bensår och en om stomi operation. Intressant. Lånade även idag en ny film som jag ska se till en uppgift, priest. Bara den uppgiften kvar att göra. Sen övergår jag till VG och MVG uppgifterna iallafall i dem ämnerna jag tycker är intressanta. Vill ju ha så bra betyg som möjligt.

Ikväll är det den efterlängtade bonde söker fru.


Nu ska jag gå och släng in en tvätt.

2 månader

Hej!

Känner mig nerstämd idag, ont i huvudet, magen. Hoppas det går över. Ska städa undan lite här, sen måste jag se filmen inom uppgiften, innan imorgon.

Ska ta något att fika sen ska jag se filmen.

2 månader tills jag blir 21. Inget speciellt, bara ett år äldre och klokare.


Ingen tid.

Hej!

Ännu en ny vecka, mera möjligheter. Denna vecka har jag inget speciellt planerat. Tror jag. Skolan på onsdag. Jo imorgon ska jag se ännu en film som tillhör en uppgift. Idag har jag hunnit med en hel del faktiskt, så det känns bra. Imorgon tänkte jag städa lite här, eller rensa ut, det finns så mycket saker som bara egenligen är skit.

Nu ska jag skriva CV och strax börja med middagen.



Söndag igen.

Helgerna går fortare än veckorna.

Idag är det söndag, den tråkigaste dagen. Inga planer, jo måste se filmen innan onsdag då jag ska lämna in den i skolan igen. Just nu sitter jag bara och för driver tiden. Vad ska jag göra?



Får väl läsa lite.




Slö

Igår var jag ute en sväng på byn, men det hände inte så mycket. Så gick hem tidigt. Idag har jag bara slöat, kollat på tv och ätit. Och det tänker jag göra resten av kvällen också. Polisskolan början snart, och den ska jag se. Senare var det väl någon annan bra film, om jag orkar vara uppe, annars så ska jag väl läsa. Imorgon ska jag plugga lite, göra lite VG och MVG uppgifter..

Nu ska jag fixa något att äta till filmen.



puss.



Saknar dig ♥


Haha

Och så var man vaken, klev upp halv sju för att slänga in en tvätt. Men kan inte somna om. Hm. Kollar runt lite på datorn, men det finns inget vettigt att läsa eller kolla på. Ska fika något nu, tror jag. Kolla på tv, om det inte bara är TV-shop.

Äntligen fredag, saknar en speciell person. Önskar att du var här hos mig.




"Tänk före, handla sen"

Som dem flesta i min närhet brukar göra. "Handla först, tänk sedan"


puss!

SOS Gute

Hellå!

Idag åkte jag med mamma till strömsund för mammografi, gick rätt fort, kanske tio minuter. Så vi åkte ner på byn, till bokaffären, och införskaffade mig en ny bok. Sen åkte jag in på bolaget och köpte några cider. Kanske ska ut en sväng imorgon, men vet inte riktigt än.

Annars så sitter jag och kollar på sos gute, ska snart gå ut en sväng och gå eftersom det har inte blivit av någon tidigare idag. Håller på att tvätta också så ska slänga in en tvätt innan jag går.



Puss

11/11-09

Godkväll!

Har varit på skolan idag, hängt upp min fina plakat om samer, riktigt bra blev det. Så nu är det gjort. Nästa onsdag blir det praktiska övningar. Roligt. Har bara två uppgifter kvar att göra, kanske sjukvården och lite praktiska övningar så är jag utbildad undersköterska. Vilken underbar känsla, på mindre en ett år dessutom. Få se om jag går ända till mars med skolan, eftersom jag ska plugga upp matten kanske. Lutar åt det hållet iallafall, så har man den gjord tills jag ska läsa vidare om något år.

Ska åka med mamma imorgon till Strömsund en sväng. Så hela dagen går bort där, också har vi tvättid på fredag som är fredagen den 13 men inga skräckisar på tv. Dåligt. Antingen blir det lite dricka på fredag, eller så idol kväll.

Nu ska jag se CSI sen blir det sängen.


Natti..

Åhh!

Idag har jag sett filmen till en skoluppgift. A beautiful mind. En riktigt bra film, ska fan köpa den nästa gång jag är i stan eller på nätet. Men uppgiften är dessvärre invecklad som tusan, jaja. Jag och Linda ska lösa den imorgon.
Varit ute och gått idag, så härligt. Har kollat upp massa nr nu till äldreboenden lite runt om Östersund och ringa nästa vecka. Så det känns toppen, också får väl vi reda på om jobbet i Ramsele vilken vecka som helst. Men ska inte ha högaförväntningar. Men nu känns det som en stor sten är borta från magen. Hoppas bara skolan blir klar snart, och om jag ska plugga matten. Känner mig ju inte sugen på att åka till Strömsund för att ha den där, inte Vilhelmina för den delen heller. Jaja, får väl plugga upp den i Östersund istället.

Nu ska jag se vänner, sen lägga mig. Upp klockan 08.00 imorgon, skola då och lämna in mitt arbete om Samerna.


Godnatt.

Ibland kanske man har tur

Jag medverkar i en tävling på www.fokis.se från sidan www.mihi.se


Farsdag.

Hej!

Idag är det farsdag, tänk om min pappa kunde lära sig att svara i telefonen när man ringer? menmen.

Annars så har jag inte gjort så mycket idag, ska åka och hämta morfar för han ska äta här hos oss. Sen blir det väl någon lite uppgift jag ska göra, sen vet jag inte. kolla på film resten av kvällen.

Jaja, ska hitta på något att syssel sätta mig med till jag ska hämta morfar.




Slö dag!

Hej!

Idag åkte vi till Strömsund, vi skippade Östersund. Gjorde inte så mycket, åkte på dollar en sväng, och åt. Har fan inte gjort ett enda dugg nu hemma, förutom att kolla på polis skolan. Jaja. Idol igår var bäst, Rahib åkte ut och så jäkla glad. Bra gjort svenska folket.

Nu ska jag kolla på en film tror jag, eller gå ut.


Puss

Grattis!

Hej!

Igår kom Fredrik hit, så jag ställde mig och gjorde en smörgåstårta åt han, som vi var till mormor och åt. Den blev verkligen lyckad, trots att jag gjorde den. Haha. Också har jag gjort klart mitt arbete om samer, en vecka i förväg. Stolt! Det blev riktigt bra tillslut. Fredrik åkte hem vid elva kanske, har städat rummet lite. Duschat. Vet inte vad jag ska göra nu. Kolla på filmen, till en uppgift. Få se.




Grattis Fredrik! :)



puss


Tunnbröd

Hallå!

Idag har jag pluggat rätt så bra, bara lite mer fakta, klippa och klister och finslipning så är mitt arbete klart. Härligt. Ska försöka göra så mycket som möjligt imorgon på skolan. Varit till ja nu minns jag inte namnet men mellan Ramsele och Backe någonstans i skogen, och hämtat 27 paket tunnbröd. Till jul, och sånt.

Nu funderar jag på att duscha, sen blir det DH.


Torsdag får jag främmande så måste baka en tårta :)


Puss

Från Östersund till Rossön

Hallå!

Stannade en natt till i Östersund. Orkade verkligen inte åka hem igår, mormor bil har precis inte dem bästa hellysen. Sitter och kollar på tv, klockan två ska jag in till stan igen, och tvätta mormors bil och äta lunch. Sen åker jag hemöver. Hela veckan går åt att plugga som en galning, och söka jobb. Måste bli klar med skolan till jul, sen ska jag nog plugga upp matten så jag slipper det om jag ska plugga vidare om några år. Känner just nu att jag vill bara jobba och inte plugga. Men måste göra klart det som jag har kvar att göra, det är inte mycket alls. Men det är invecklat.

Till helgen åker nog alla vi till Östersund och handlar. Ska åka med, men ska julhandla i slutet på november istället. I ensamhet, inköpen brukar bli bäst då.


Nu ska jag fortsätta kolla på sjunde himlen.



Synd.

Hej!

Helgen har spenderats i Östersund. Var ut i fredags, ingen höjdare men ändå. Igår tog jag det lugnt, kollade på filmer hela natten. Missade ju också idol i fredags, men hörde att Erika åkte ut, synd tycker jag. Det finns ju folk som inte ens kan variera sig med att sjunga som borde få åka. Bland annat Rabih och Eddy. Huvva. Sitter och kollar på family guy nu, ska åka och äta något snart.

Sen åker jag väl hem.


RSS 2.0